PREIGRAJ SE

Radionica za odrasle

  Dragi naši,

   

  Dođite da igramo zajedno i da se kroz igru i dobru zabavu upoznate sa različitim plesnim stilovima i iskusite lepotu svakodnevnog bavljenja umetnošću.

  Radionica će trajati 6 dana, od 02. do 07. avgusta, svaki dan od 19 do 21 h i obuhvataće sledeće aktivnosti: savremenu igru, kabare igru – džez balet i kreativni scenski pokret.

   

  SAVREMENA IGRA

  Kroz kombinacije različitih, raznovrsnih, jednostavnih pokreta, radićemo na osećaju prostora oko sebe, svog tela u prostoru, povezivanju pokreta, osećaju ritma, energije i uživanju  u igri.

  (Pedagog: Ana Aleksić)

   

  KABARE IGRA – DŽEZ BALET

  Cilj radionice je pružanje mogućnosti svim učesnicima da se upoznaju sa osnovama jazz baleta, nauče korake koji se igraju na brodvejskoj sceni, učestvuju u jedinstvenom iskustvu izvođenja mini koreografije, i naravno, da se zabave.

  (Pedagog: Marina Đurić)

   

  KREATIVNI POKRET

  Radionica se sastoji od individualnih i kontakt improvizacija u pokretu, koje su vođene i bazirane na metodi  koja se sastoji od glumačkih sredstava, određenih zadataka, situacija i prepreka kao i grupnih i individualnih vežbi artikulacije tela, kroz koje se postiže oslobađanje i stvaranje kanala  koji vodi ka umetničkom procesu kod izvođača.

  (Pedagog: Željko Aleksić)

   

  PRIJAVE ZA RADIONICU

  Na radionicu se možete prijaviti putem facebook-a u inbox Umetničkog centra Zemoon (https://www.facebook.com/uczemoon/), zatim putem maila: uczemoon@gmail.com kao i na telefon 0631622363, ostavljanjem svog imena prezimena i telefona.

  Prijave traju do 31.07.2021. godine.

   

  Dođite da igramo zajedno!

  Lokacija